top of page
andreanotmontala6

Com portar una vida sostenible?

Actualizado: 28 nov 2022

Aquí et donem 5 consells perquè la teva vida sigui més sostenible i ajudis al planeta:


MASCARETES SOSTENIBLES: Just quan les regions del món estaven progressant i desfent-se dels articles d'un sol ús, va començar la pandèmia de COVID-19 i va generar una necessitat urgent d'equip de protecció individual (EPI), cosa que ha provocat un increment dels plàstics d'un sol ús. S'estima que cada mes s'utilitzen 129.000 milions de màscares i 65.000 milions de guants. Per cada compra de dos paquets de màscares reutilitzables i sostenibles de cotó orgànic amb certificació GOTS de l'organització de conservació marina 4 Ocean, doneu suport a la neteja de 500 grams d'escombraries de rius, mars i costes.

PRÀCTICA PLOGGING: Com el seu nom indica, aquesta activitat, nascuda de les paraules sueques ioga i plocka upp, que signifiquen respectivament «córrer» i «recollir», és una combinació de córrer i recollir escombraries. L'activitat està cobrant impuls com a forma de reduir els residus plàstics al vostre veïnat, per incentiu de posar-se en forma i l'atractiu en xarxes socials d'una bona acció, i a més serveix per mostrar la magnitud del problema.

ESCURÇA LES DUTXES: Una dutxa mitjana de cinc minuts, per exemple, gasta 45 litres d'aigua; reduir la durada a la meitat o evitar duplicar-la pot repercutir tant a l'estalvi d'aigua com al combustible emprat per escalfar-la.

MODA VERDA: comparteix, arregla, dona, ven i recicla totes les peces de roba velles que puguis i reutilitza les joies velles o trencades. Coneix les marques de roba de segona mà o roba sostenible i comença a consumir d'aquelles marques.

NO MALGASTIS: Deixar de malgastar en tot. Deixar de malgastar energia, de malgastar menjar, de malgastar plàstic i de malgastar temps. Aquest és un món valuós i tots podem utilitzar les nostres accions i la nostra veu per a salvar el planeta. És important que ho intentem, el nostre futur depèn d'això.

1 visualización

Entradas recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page